понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Канікули з бібліотекою

Навіть сумний осінній дощ не зможе зіпсувати гарного настрою, адже сьогодні перший день канікул, і ти зі своїми товаришами у теплій затишній бібліотеці, де можна цікаво і з користю провести дозвілля.
Вже зранку гамірно у книгозбірні. Хтось знайомиться із книжковими новинками, хтось разом із мамою вперше переступив поріг бібліотеки і з цікавістю озирається навкруг. Хлопчики займають місце біля комп`ютерів, а дівчатка поспішають на майстер-клас, щоб власноруч виготовити яскраві осінні квіти. Учасники лялькового гуртка «Усмішка» Аня Гапонюк, Надійка Дубницька, Іра Вовк, Аня Лащ зібралися на репетицію вистави «Колобок на новий лад», адже попереду виступи у дитячих садках №1 та №11.
Ще для дитячого дозвілля – настільні ігри, куточок для малювання, перегляд улюблених мультфільмів, журнали та газети, спілкування із друзями та нові знайомства.
Любі наші читачі! Завітайте до книгозбірні і переконайтеся, що тут чекають саме на вас, що тут весело, що найкраще місце для проведення канікул – бібліотека.