понеділок, 5 листопада 2018 р.

Бібліотечна мульттусівка


Що може бути краще, аніж недільного ранку зустрітися з друзями в улюбленій бібліотеці на перегляді мультиплікаційних фільмів.






      Наша бібліотека щоразу пропонує своїм маленьким користувачам кращі українські та зарубіжні мультфільми, які, окрім розважальної, виконують пізнавальні та виховні функції.
Сьогоднішній кінозал був присвячений видатному українському мультиплікатору Давиду Черкаському, який, на жаль, зовсім недавно відійшов у вічність. Веселий, дотепний жартівник, - він створював такі ж анімаційні фільми, на яких виросло не одне покоління українців. Серед його найвідоміших режисерських робіт – «Пригоди капітана Врунгеля», «Лікар Айболить», «Острів скарбів». Як художник Давид Черкаський працював над мультфільмами «Чарівник Ох», «Золоте яєчко», «Як козаки куліш варили» та багатьма-багатьма іншими. У його творчому доробку більше 30 анімацій, які й досі захоплюють маленьких глядачів.
Сьогодні ж у бібліотеці діти сміялися з пригод капітана Врунгеля, недолугих бандитів та змістовно проводили своє дозвілля.
Спасибі, Майстре; ви назавжди залишитеся у ваших героях та веселому дитячому сміху.