понеділок, 10 грудня 2018 р.

«Майстерня Святого Миколая»


Тепла сімейна атмосфера панувала цими вихідними у бібліотеці. 
Творчу майстерню Святого Миколая відвідали наші найменші читачі разом із своїми матусями та навіть татусями. Відома майстриня хенд-мейду Наталка Лоза запропонувала малюкам виготовити оригінальні різдвяні віночки з фоаміраму власного дизайну, наділених до того ж магічною силою. Та насамперед діти написали незвичайні ванільні листи Миколаю, які згодом прикріпили до композицій. Кожен загадав своє бажання, а вже перенести його на папір допомагали батьки. Зворушливо пролунало спільне дитяче прохання про мир для України, особливо коли виявилося, що тато однієї із дівчаток і зараз перебуває на першій лінії оборони держави. 
Якщо маленькі ручки не справлялися з філігранною роботою, на допомогу приходили матусині; така спільна праця - найбільше задоволення і для дітей, і для батьків. 




Сподіваємося, що для Насті Єлісєєвої, Саші Макушевич, Злати Карп`як, Назара Міщерякова, Ангеліни Новосад, Софії Бревко, Юлі Глембоцької, Андрія Хомича та інших читачів дух та магія Різдва, творчості, сімейного єднання стануть ще однією гарною нагодою відвідувати нашу бібліотеку.