вівторок, 30 вересня 2014 р.

Всеукраїнський День бібліотек



Всеукраїнський День бібліотек – чудова нагода переконатися ще і ще раз, що сучасна книгозбірня  - це платформа , на якій об’єднуються читачі різного віку, різних вподобань, смаків, інтересів, і де кожен може знайти заняття до душі.

            Святковий день у бібліотеці розпочався із презентації «Книжковий дім відкритий всім». Гостями філії стали наймолодші її читачі – вихованці ДНЗ №10 та №19 «Кобзарик». Для них учасники бібліотечного гуртка ляльки і книги «Усмішка» підготували веселу і повчальну виставу «Казка про Зайця та Муху». Поки малюків розважали постійні герої усіх заходів Незнайко та Кнопочка, мами і вихователі дітей змогли долучитися до імпровізованої піар – акції «Читаємо в сімейному колі». Бібліотекарі Світлана Остап’юк та Світлана Волянюк запропонували добірку книг, які стануть справжнім бібліорелаксом для матусь, допоможуть у ранньому розвитку дитини, а для підлітків будуть моральним орієнтиром.


            Усі користувачі протягом дня активно брали участь у читацькому марафоні «Моя історія успіху», під час якого ділилися власними досягненнями завдяки книзі та книгозбірні. Гордість бібліотеки – цьогорічний випускник, «Учень року – 2013», переможець Міжнародної олімпіади з екології «INEPO – 2013» і наш найкращий читач Роман Король, успіхи і досягнення якого просто вражають.

            Найприємніша подія дня – веселі посиденьки за чаєм найактивніших користувачів бібліотеки: акторів лялькового гуртка Яни Іващук, Насті Ліпінської, Сергія Андрусіка, Марти Варави, Каті Макарук, переможців міського і обласного конкурсів «Кращий читач року» Юлі Лящук та Тані Пилип’юк, учасників акції «Подаруй книгу бібліотеці» Георгія Бандача, Анни та Валерія Литваків. Для них та усіх інших користувачів  бібліотека – територія єдності, дозвілля, творчості та інтелекту.